Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017
ICTALENT AWARDS

ICTALENT AWARDS FHICT

ICTalent Awards is dé competitieve showcase van Fontys Hogeschool ICT! Studenten van alle studierichtingen krijgen de kans hun beste werk aan docenten, media, Partners in Education, medestudenten en ouders te tonen.

ICTalent Award is toonaangevend en innovatief en gaat voor nog meer uitdaging. Het biedt inspiratie en zorgt voor kennisdeling tussen studenten van verschillende studierichtingen. Bij de opleiding Fontys HBO-ICT worden mooie en innovatieve projecten gerealiseerd waar we trots op mogen zijn. Het delen van trots staat dan ook centraal tijdens de ICTalent Awards. Daarnaast is er veel vraag in het bedrijfsleven naar ondernemende studenten: studenten die initiatief en lef tonen. ICTalent Awards is bij uitstek een middel om dat over te dragen en aan te tonen.

“Het delen van trots staat centraal tijdens de ICTalent Awards”

De deelnemers aan de ICTalent Awards moeten het publiek overtuigen van de kracht van hun product. Zo kunnen zij zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De drie deelnemers met de meeste stemmen komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in de finale voor een deskundige jury.

De winnaar gaat met de ICTalent Award naar huis en ontvangt een mooie waardecheque t.w.v. 2000 euro per persoon om het talent of het product verder te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is er o.a. de “Publieksprijs 2017 en de “Viral Award 2017.” Maar voor je mag deelnemen aan de ICTalent Awards, zul je eerst geselecteerd moeten worden bij een van de twee voorrondes…

Aftermovie ICTalent Awards 2017

Beleef de mooiste momenten van ICTalent 2017:

Laatste nieuws

Guardian in race voor Fontys Denk Groter Prijs 27/06/2017

Na een eerste selectie door de jury uit alle aanmeldingen zijn uiteindelijk tien studenten en tien medewerkers in de race voor de Denk Groter Prijs. Vanuit Fontys Hogeschool ICT zijn er maar liefst 5 kandidaten geselecteerd. Een daarvan is ICTalent-deelnemer Guardian. Breng nu je stem uit! Stemmen kan nog t/m vrijdag 30 juni 2017.

Lees meer