Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017
ICTALENT AWARDS 2018

ICTALENT AWARDS FHICT

ICTalent Awards is dé competitieve showcase van Fontys Hogeschool ICT! Studenten van alle studierichtingen krijgen de kans hun beste werk aan docenten, media, Partners in Education, medestudenten en ouders te tonen.

ICTalent Award is toonaangevend en innovatief en gaat voor nog meer uitdaging. Het biedt inspiratie en zorgt voor kennisdeling tussen studenten van verschillende studierichtingen. Bij de opleiding Fontys HBO-ICT worden mooie en innovatieve projecten gerealiseerd waar we trots op mogen zijn. Het delen van trots staat dan ook centraal tijdens de ICTalent Awards. Daarnaast is er veel vraag in het bedrijfsleven naar ondernemende studenten: studenten die initiatief en lef tonen. ICTalent Awards is bij uitstek een middel om dat over te dragen en aan te tonen.

De ICTalent Awards vindt dit jaar plaats op 29 mei in de Effenaar in Eindhoven.

Programma

14.15 uur: Ontvangst met koffie/thee 
14.15 -15.00 uur: ICTalent Markt in de foyer
15.15 uur: ICTalent Awards
17.00 uur: Prijsuitreiking + afsluitende borrel
18.00 uur: Einde event

Wil je de studenten komen aanmoedigen? Bestel hier je gratis ticket!

Bestel je gratis ticket!
“Het delen van trots staat centraal tijdens de ICTalent Awards”

 

De deelnemers aan de ICTalent Awards moeten het publiek overtuigen van de kracht van hun product. Zo kunnen zij zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De drie deelnemers met de meeste stemmen komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in de finale voor een deskundige jury.

De winnaar gaat met de ICTalent Award naar huis en ontvangt een mooie waardecheque t.w.v. 5000 euro per projectgroep om het talent of het product verder te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is er o.a. de “Publieksprijs 2018" en de “Exposure Award 2018.” Maar voor je mag deelnemen aan de ICTalent Awards, zul je eerst geselecteerd moeten worden bij een van de vier voorrondes…

Aftermovie ICTalent Awards 2017

Beleef de mooiste momenten van ICTalent 2017:

Laatste nieuws

5000 euro winnen? Pitch je idee tijdens laatste voorrondes ICTalent Awards op 17 & 19 april. 09/04/2018

Op dinsdag 17 en donderdag 19 april zijn de laatste voorrondes voor deelname aan ICTalent Awards 2018. Grijp nu je kans en wie weet ga jij wel naar huis met de hoofdprijs van 5000 euro of een van de andere prijzen (Audience Award of Exposure Award). Iedere student van Fontys Hogeschool ICT mag deelnemen. Een mooie kickstart voor je project, stage-of afstudeeropdracht en een geweldige ervaring rijker…

Lees meer